Kan ik een al goedgekeurde afspraak openbreken?

Gewijzigd op Sun, 21 May 2023 om 10:22 PM

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een afspraak hebt goedgekeurd, maar dat er later toch iets moet worden gewijzigd. Heb je de afspraak zelf gemaakt? Dan kun je deze openbreken en een aangepast voorstel maken. Dat doe je zo:

1. Navigeer vanuit het dashboard naar ‘financiële afspraken.

2. Zoek de eerder goedgekeurde afspraak die je wilt wijzigen.

3. Klik op het ‘gele oogje’ aan de rechterkant van het scherm.

4. De details van de afspraak laden zich.

5. Scroll naar beneden.

6. Klik op ‘afspraak herzien’.

7. Voor de gewenste wijzigingen door.

8. Klik op ‘afspraak voorstellen’.

9. De nieuwe afspraak wordt pas geldig als deze ook goedgekeurd is door de wederpartij.

Let op: De oude financiële afspraak wordt bewaard en blijft geldig totdat de nieuwe financiële afspraak is goedgekeurd. De oude financiële afspraak blijft ook na goedkeuring in het overzicht staan. In zo’n geval krijgt deze afspraak de status ‘herzien’.