Met welke boekingssystemen heeft DIP een koppeling?

Gewijzigd op Wed, 11 Oct 2023 om 03:40 PM

DIP heeft een API-koppeling met meerdere boekingssystemen. Dit houdt in dat jij als impresariaat producties, voorstellingen en financiële afspraken kunt aanmaken in het boekingssysteem en deze informatie automatisch wordt doorgezet naar DIP. Dubbel invullen is dus niet nodig.

DIP heeft een koppeling met de volgende boekingssystemen:

• Qdentity

• Duivestein (Filemaker)

• XColite

• Tourmail

• dWise -> Sansa

• ABOSS / Interpulse

Op dit moment (mei 2023) zijn we ook bezig met het realiseren van een koppeling met Salesforce en Boaflex. Wil jij graag een API-koppeling met DIP, maar staat jouw boekingssysteem er niet tussen? Neem dan contact op met support@dip.nl. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.