Ik wil een voorstelling invoeren, maar de locatie is onvindbaar. Wat nu?

Gewijzigd op Zo, 21 Mei, 2023 om 11:07 PM

Soms lijkt een locatie niet beschikbaar te zijn in DIP. Geen zorgen: vaak is de locatie via een andere naam toch te vinden. Er zijn een aantal redenen zwaarom het podium niet onder de gangbare naam is opgenomen of gebruikt mag worden:

  • Het podium maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Deze organisatie gebruikt 1 kaartverkoopsysteem voor alle locaties, en is dan ook via 1 koppeling verbonden met DIP om alle kaartstanden door te geven. Ook organisaties die nog niet zijn aangesloten, maar wel een duidelijke eenheid vormen voor meerdere podia zijn al als 1 theater ingevoerd. In zo'n geval zijn de verschillende podia ingevoerd als 'zalen' binnen deze organisatie.
  • Het podium valt officieel onder een organisatie met een andere naam. Deze organisatie heeft zich onder deze minder bekende naam bij ons aangemeld.
  • Het podium maakt deel uit van een grotere organisatie, maar binnen deze organisatie worden losse kaartverkoopsystemen gebruikt voor de afzonderlijke podia. In zo'n geval wordt er juist voor gekozen om niet de overkoepelende organisatie aan te houden.

 

Daarnaast kan het voorkomen dat een locatie dubbel in het systeem staat. Dit is het geval als er voor dezelfde locatie verschillende verkoopkanalen gebruikt worden voor afzonderlijke onderdelen in de programmering. Het kan ook zo zijn, dat we eerder - per ongeluk - bepaalde podia dubbel hebben ingevoerd. 

 

Om je te helpen de gewenste locatie te vinden, hebben we lijsten gemaakt:

  • Waar te vinden is een overzicht van theaters en zalen die verstopt zitten onder een andere naam, of dubbel in het systeem staan. Kijk in de kolom 'zoeknaam' of 'plaatsnaam' om de juiste locatie te vinden. In de kolom 'voorwaarde' lees je wanneer welk alternatief gebruikt wordt.
  • Kom je een locatie tegen met 'NIET GEBRUIKEN'? Kijk dan in deze lijst om het alternatief voor de gewenste locatie te vinden.

 

Mocht je toch nog een theater of een zaal in onze applicatie missen? Laat het ons dan weten via support@dip.nl.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren