Ik zie geen standen voor één of meer theaters in Podiumkunst.info.

Allereerst is het natuurlijk altijd mogelijk dat er nog geen stand is voor een specifiek theater, omdat er nog geen kaarten verkocht zijn. Mocht je informatie hebben dat er wel kaarten verkocht zijn, maar er geen standen in PKI staan, dan kan het zijn dat de voorstelling nog niet gekoppeld is of niet correct gekoppeld is.  

 

De theaters ontvangen wekelijks een email van PKI met daarin een lijst met voorstellingen die klaar staan om te koppelen. Het kan zijn dat het theater de lijst nog niet ontvangen of gelezen heeft om wat voor reden dan ook. Het kan ook zijn dat er iets niet goed staat in de voorstelling (datum, tijd of zaal) en dat dit nog rechtgezet moet worden, voordat zij de koppeling kunnen doen. In dat geval zou de afnemer (het theater) contact op moeten nemen met de aanbieder om de gegevens te laten corrigeren. In het geval van incorrecte gegevens die ons controlesysteem uit de database filtert, kan het ook zijn dat PKI contact opneemt met de aanbieder van de voorstelling en een verzoek doet tot wijzigen van de gegevens.

 

Ik zie geen standen voor één of meer theaters in de DIP-applicatie.

Tussen Podiumkunst.info en de DIP-applicatie zit een tijdsverschil, elke dag synchroniseren wij om 08:00 uur de data van 05:30 op dezelfde dag. Hierdoor kan het voorkomen dat er intussen op Podiumkunst.info wel al kaartstanden bekend zijn maar nog niet in de DIP-applicatie.