Producenten en meekijk-account toevoegen

Gewijzigd op Sun, 21 May 2023 om 11:21 AM

Aangemeld bij DIP? Geef vertegenwoordigde producenten door
Zodra je je aanmeldt bij DIP, vragen we je onder andere om de door jouw vertegenwoordigde producenten aan ons door te geven, zodat wij deze kunnen koppelen. Dit doe je door het webformulier in te vullen.

Hoe voeg ik nieuwe producenten toe?
Het kan natuurlijk zijn dat er ná het doorgeven nieuwe producenten bijkomen. Geef deze door via het webformulier, zodat wij ze direct kunnen toevoegen en jullie kunnen koppelen. Hoe eerder je dit doet, hoe sneller je producties en voorstellingen kunt invoeren voor deze producenten.

Meekijk-account voor producenten
In het webformulier geef je ook aan of je een meekijk-account wilt voor de door jouw vertegenwoordigde producenten. Bij zo’n meekijk-account krijgen je producenten een eigen inlog om de verkoopstanden in te zien. Ze kunnen zelf niks aanpassen. Wil je op een later moment een meekijk-account toevoegen? Stuur dan een verzoek naar support@dip.nl.

Let op: Zijn de producenten zelf lid van DIP? Dan hebben ze een eigen account plus alle rechten. En kunnen ze ook zelf voorstellingen en producties invoeren. Maar in principe voer jij als impresariaat de producties in die je vertegenwoordigt. Het is dus niet de bedoeling dat jullie dubbel gaan invoeren. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren