Producties aanmaken

Gewijzigd op Sun, 21 May 2023 om 11:36 AM

Hoe werkt het aanmaken van een productie?
Producenten en impresariaten zijn de enige partijen die producties en voorstellingen aan kunnen maken in het DIP-platform.

We leggen het kort uit in deze video. Daaronder schrijven we de instructies uit.  1. Vanuit het dashboard navigeer je in het linkermenu naar ‘beheer’.

  2. Klik vervolgens op ‘producties’.   1. Om een productie aan te maken, klik je rechtsboven op ‘aanmaken nieuwe productie’. 

  2. Als impresariaat vul je eerst in voor welke producent je een productie aanmaakt. Vervolgens vul je de productiegegevens in. 


Toelichting op een aantal invulvelden:

Coproductie

Geef je aan dat je productie een coproductie is? Dan kun je coproducenten toevoegen. Zij kunnen dan ook de verkoopstanden van de betreffende productie inzien. Als je coproducent er nog niet tussen staat, neem dan contact op met support@dip.nl.

Genre

In verband met de benchmarking is het belangrijk dat je het juiste genre invult. DIP vergelijkt jouw productie namelijk met het landelijk gemiddelde van andere producties met hetzelfde genre. Zo zie je hoe jouw productie het doet ten opzichte van soortgelijke producties.

Subsidies
Ontvang je structureel subsidie van het Fonds Podiumkunsten? Dan kun je dat hier aangeven. Wij kunnen de voorstellingen dan 1x per kwartaal voor je klaarzetten in hun verantwoordingsmodule. Op deze manier hoef je alles maar een keer in te voeren.

  1. Als je alle gegevens hebt ingevuld, klik je op ‘opslaan’. Je aangemaakte productie staat nu in het productieoverzicht. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren